Over Lassaut

Welkom bij Lassaut!

In 1980 nam meesterkok Daniël traiteur Lassaut over van zijn ouders. Het culinaire luik met de vele verhalen van vroeger en nu paste perfect in elkaar en chef-kok Daniël zette in 1995 Restaurant - Salons Lassaut op de kaart als een culinair feest- en eventadres. Zij aan zij met zijn steun en toeverlaat Christine Dauw maken ze van ieder feest een onvergetelijk meesterwerk.

De kunst van gastronomisch koken leerde Daniël in de befaamde hotelschool EHP-Namur en verfijnde hij verder in verschillende topzaken verspreid over België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Monte Carlo en Italië.


Welkom aan tafel!

Gastronomie, Gastvrijheid, Genieten: familie Lassaut maakt al meer dan 70 jaar deze 3 G’s met verve waar! Lassaut zet zijn deuren open voor iedereen: van particulieren, bedrijven tot clubs en verenigingen. Van beperkte tot grote gezelschappen, aangepast aan uw budget. Iedereen is welkom en kan rekenen op pure verwennerij bij Salons Lassaut.

Met hart en ziel combineren we authentieke feesttradities met gastronomische hoogstandjes. Én met succes, want sommige klanten komen al 4 generaties tevreden terug.


Welkom aan uw gasten!

Voor elke feestelijke of bijzondere gebeurtenis werkt Lassaut een feest op maat uit: van een walking dinner in de tuin tot een high-end diner aan tafel geserveerd, van een spectaculair bedrijfsfeest tot een kindvriendelijk communiefeest. Gastvrouw Christine gaat samen met haar team voor discrete perfectie in de zaal.

Achter de schermen wordt alles met liefde voor het vak voorbereid en afgewerkt volgens de regels van de kunst. Onze kernwaarden? Oprechtheid, vertrouwen en kwaliteit!

Meesterkok Daniël en gastvrouw Christine denken graag met u mee en geven praktisch en eerlijk advies om uw feest of event naar een hoger niveau te tillen. Kom zeker langs om uw opties te overlopen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x