Gastronomie

Gastronomie

Gastronomisch dineren & feesten.

Een feest is niet compleet zonder onze culinaire toppers. Chef-kok Daniël Lassaut is een aanhanger van de grote Franse keukenmeester Auguste Escoffier. Hij houdt van lekkere versbereide recepten en maakt met plezier van ieder menu een écht meesterwerk. Alle ingrediënten worden nauwkeurig geselecteerd. Wij kiezen resoluut voor dagverse groenten, pure vis en vleesproducten, zelfgemaakte bouillons en een seizoensgebonden keuken. Oog voor detail en smaak. Elk bord dat onze keuken verlaat, is nauwkeurig gedresseerd en ziet er overheerlijk uit.

Frans Belgische verfijnde keuken, Italiaanse klassiekers of een Aziatische toets? De smaken van de wereldkeukens zijn ons niet vreemd. U beslist! Onze chef past zich 100% aan.


Wat mag u verwachten van Restaurant - Salons Lassaut?
  • Kwalitatieve keuken met uitsluitend dagverse producten
  • Seizoensgebonden culinaire gerechten aansluitend bij uw wensen en budget
  • Kindvriendelijke menu op aanvraag
  • Specifieke vragen: op aanvraag (halal vlees, allergieën of intoleranties)
  • Vegetarisch of veganistisch menu op aanvraag

Samen met meesterkok Lassaut een gastronomisch menu samenstellen op maat van uw wensen en budget.
Uw culinaire feestervaring start hier!
Maak hier een afspraak. >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x