Privé gasten

Een prachtige feestzaal huren voor uw verjaardagsfeest, jubileum, doopfeest of koffietafel? Een walking dinnevoor 150 gasten op het overdekt terras? Een overheerlijk diner met dansfeest tot in de puntjes organiseren? 

Lassaut ontvangt u en uw genodigden met open armen voor iedere feestgelegenheid. Wilt u uw huwelijk vieren, een babyborrel organiseren of uw pensioenfeest plannen? Wij zetten alles op alles om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Welkom!

Van een eerste idee tot een uitgewerkt feest.

U heeft binnenkort iets te vieren? Kom gerust langs op onze feestlocatie voor een vrijblijvend en open gesprek. Wij nemen graag de tijd om te luisteren naar uw concept en stellen de nodige vragen. U mag zich verwachten aan een eerste budgetinschatting. Wilt u met ons samenwerken? Fijn. Wij stellen een persoonlijke offerte op en maken een volledig draaiboek van uw feest. In overleg finaliseren we het verloop van uw dag, gaande van het menu, de feestdecoratie, tot andere praktische afspraken.

Lassaut ontzorgt u zoveel mogelijk voor en tijdens het feest zodat u ten volle kan genieten. Dankzij onze jaren ervaring spelen we perfect in op onverwachte situaties of andere speciale aanvragen. Bij ons is niets te veel.

Een privé feest organiserenVertrouw op Lassaut voor een buitengewone feestervaring.
Maak hier uw afspraak. >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x