Zo'n halve eeuw geleden begonnen vader en moeder Lassaut met een traiteursbedrijf. Zij reden geregeld met een auto vol op elkaar gestapelde pannen naar Brussel om daar feesten te verzorgen.

Hun zoon, Daniël Lassaut, zette de traditie voort en specialiseerde zich in banketten. Na zijn studies aan de befaamde hotelschool te namen deed hij de nodige ervaring op in vermaarde eettempels in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Monaco.
Na de nodige omzwervingen doorheen de beste Europese keukens, kwam hij terug naar België en begon met de organisatie van banketten.

Samen met zijn echtgenote, Christine Dauw, is hij er in geslaagd om een persoonlijke stijl te ontwikkelen. Daniël Lassaut is een aanhanger van de grote Franse keukenmeester Auguste Escoffier en omschrijft zelf zijn stijl als een Frans-Belgische feestkeuken die is aangepast aan de tijd.

In zijn salons te Holsbeek is er plaats voor 250 personen en op locatie is werkelijk alles mogelijk.

Daniël Lassaut is lid van:
            Les Disciples d'Auguste Escoffier Benelux
Meesterkoks van België
De Orde Der '33 Meesterkoks van België'
 


Webdevelopment door Lassaut.